Hanat auki

lauantaina, syyskuuta 17, 2016

 
Ahh, haksahdinpa tekemään lisää ihania hääkoriste hankintoja! Olen jo kauan aikaa etsiskellyt tuommoisia vintage tyylisiä vanhoja karnevaali valoja, ja nyt sellaiset löysin. Niissä on noin 20 lämmin sävyistä lamppua, ne ovat muutaman metrin pituiset ja toimivat pattereilla, joten näitä ei ihan ole tarkoitettu kattoon ripustamiseen. Ostin valosarjoja kaksi pakettia ja nämä ovat aivan käypäiset karkkibaaria sekä vieraskirja/lahjapöytää koristamaan. Olen jo Amazonista silmäillyt pitempiä saman tyylisiä valosarjoja, mutta ne ovat ainakin tällä hetkellä turhan tyyriit. En ole niitä tilannut vielä, sillä toivon niiden hinnan tipahtavan Black Fridayn paikkeilla tai sitten joulun jälkeisissä alennusmyynneissä. Jos ei, niin sitten mennään ihan normi fairy lightseilla. 


Toinen uusi hankinta on hanallinen 5l lasinen juomatonkka. Näitä olen pitänyt silmällä jo jonkin aikaa ja pohdin pitkään, pitäisikö sellainen ostaa vai ei, sillä halvin jonka löysin oli 20£ mikä tuntui liian kalliille. No, nyt tuli ostettua, sillä tämä oli todella halpa verrattuna edellisiin: 7£ eli 8,20e! Juomatonkan aiomme täyttää Jamie Oliverin reseptillä tehdyllä alkoholittomalla ihanan raikkaalla hedelmä ja marja punssilla, joka myös toimii meidän alkujuomana. Nyt sitten mietin pitäisikö ostaa vielä toinenkin tonkka vedelle vai hankkia pöytiin pullot tahi kaatimet esim. Ikeasta. Nämä lähtisivät sitten häiden jälkeen äidin mukana Suomeen pitopalvelun käyttöön, eli eivät jäisi ainakaan turhina ostoksina nurkkiin lojumaan. 



You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Täältä löytyi ihana uusi blogituttavuus! :) Linkkasin blogisi postaukseeni. http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/09/ihania-haavinkkeja-muista-blogeista.html

    Terveisin, Marjo / Elämäni päivä

    VastaaPoista