Kutsu hahmotelmia

lauantaina, syyskuuta 10, 2016

Aikani selailtuani erilaisten valmiskorttien tarjontaa, tulin siihen tulokseen, että suunnittelen ja teen meidän kutsut sun muut painatukset itse yliopistolla silkkiscreen tekniikalla. Niin kauniita kuin valmiskortit ja printit ovat, ei niistä tahtonut löytyä juuri sellaista kuin halusin. Tai ehkä se johtunee enemmän siitä, etten ole edes ihan varma mitä kutsuilta haluan! Tykkään modernista musta valkoisesta designista, simppeliä graafista tyyliä olisi hakusessa siis. Toisaalta tykkään kukista, olisi kiva saada joku ihana värikäs vesiväri efekti. Miten olisi tosi siisti laser cut kortti? Jes! Saisin hyvän syyn opetella käyttämään moista masiina yliopistolla. Tai ei, ei sittenkään, joku pikkutarkka yksityiskohtainen piirros, jossa teksti olisi ns. hand lettering tyyliin tehty ja ehkä meidän kissatkin voisivat vilahtaa kuvituksessa. Huhhuh, ihan ääripäitä kaikki!

Ei kai se sitten auttanut kuin ruveta koneella piirtelemään ja yrittää purkaa tätä ajatusten solmusökkeröä. Tein pieniä hahmotelmia, mutta tyypilliseen tapaani en saanut yhtäkään vietyä loppuun, kun jo uusi idea vei mukanaan. Tässä hieman hahmotelmien antia, näistä mikään ei siis missään nimessä ole lähelläkään valmista, lähinnä suuntaa antavaa!


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Erityisesti nuo kaksi viimeisintä iskee mulle itselleni jotenkin kaikkein eniten! :) Simppelit, olematta silti kuitenkaan millään tapaa tylsät. Mulla on periaatteessa idea kutsuihin olemassa jo valmiina, eikä Charleskaan siihen niin erityisesti vastaan laittanut - toki sitä ideaa täytyy hioa vielä enemmän meidän näköiseksemme, mutta onneksi on olemassa ainakin jonkunlainen pohja! :)

  Tuo kolmannen kutsun sininen on muuten aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytin aluksi Joelle Vistaprintin valikoimaa ja hetken niitä katseltuaan se tuumasi, että tämä taitaa jäädä minun hommaksi.

   Ne kaksi on minunkin tämän hetkisiä lemppareita, niitä ehdin jopa piirtää pidemmälle ja ovat huolitellumman näköisiä. Tahti hyytyi kuin tajusin, että pitäisi kai jonkinlainen tasku systeemi kehittää RSVP lapulle ja hotelli listalle yms. Ehkä saan kukka printin jotenkin ujutettua sinne sitten :)

   Poista