Juhlapaikka varattuna!

perjantaina, syyskuuta 23, 2016


Iiks! Varasimme Hickling Barnin häidemme juhlapaikaksi ja tästä innostuneina lähdimme pienelle retkelle juhlapaikan läheisyyteen. Reissumme tarkoituksena oli löytää potentiaalisia potrettikuvien otto paikkoja, sillä Barn itsessään ei ole välttämättä paras paikka persoonallisille kuville. Olimme jo bonganneet aiemmin pienen tuulimyllyn Barnin läheisyydestä ja kyselimmekin jo yhteystietoja, jotta voimme pyytää lupaa kuvien ottoon. Hickling on pikkuruinen kylä, joka sijaitsee lähellä itärannikkoa ja se on luonnonsuojelualueen reunalla. Luonnonsuojelualue alkaa aivan juhlapaikkamme vierestä ja se on erittäin laaja makean veden alue, jossa pesii liuta erilaisia lintuja ympärivuoden. Alueen halki menee myös kanaaleja, jossa voi purjehtia ja meloa. Ensimmäinen etappimme oli Hickling Sailing club, mutta se olikin harmiksemme suljettu ulkopuolisilta. Löysimme alueen ulkopuolelta pienen hiekkarannan, jota voisi käyttää hyväksi kuvauksissa. 


Seuraavaksi siirryimme luonnonsuojelu alueelle, johon täytyi maksaa pieni 4£ (4,70e) pääsymaksu. Meitä heti portin takana oli vastassa riikinkukko, joka tepasteli ympäriinsä piknik pöytien ympärillä. Alueella risteilee polkuja, jotka ovat eri mittaisia ja sieltä voi valita itselleen sopivan reitin. Alue on, no, luonnonsuojelu alue, joten sinne ei pääse autolla ja se on aika valkeakulkuinen sekä varsin mutainen paikoitellen, eli se on mitä todennäköisemmin pois laskuista kuvauksiamme varten. Me kuitenkin päätimme jatkaa matkaa vaikkemme kuvia täällä ottaisikaan ja valitsimme pisimmän, eli tunnin kävelyn. Aluksi luulin, että metsän reunassa on iso maine coon kissa, mutta se olikin muntjakki! Se on koiran kokoinen piskuinen peuraeläin ja erittäin arka. Olen aiemmin nähnyt niitä vain ohi ajaessamme pelloilla, mutta nyt näin sellaisen luonnossa. Sain kuvankin siitä, mutta se oli harmikseni niin suttuinen ettei siitä näe mitään. Luonnonsuojelualueella ei ole pelkästään lintuja, vaan siellä laiduntaa myös erilaisia eläimiä kuten hevosia, lehmiä sekä alpakkoja. Bongasimme myös erittäin lihavan oravan, joka kuitenkin oli tuhdista kunnostansa huolimatta liian nopea kuviin ikuistettavaksi. 


Kävimme myös tutustumassa Hicklinging paikalliseen kirkkoon, St. Maryyn, joka tämän reissun seurauksena valikoitui myös hääkirkoksemme. Jälkeenpäin sinne soitellessa kävi ilmi, että pappi on lomalla muutaman viikon. Puhelimeen vastannut herra ei oikein ollut ajan tasalla, miten hommat toimii ja väitti ettemme voi siellä mennä naimisiin kun emme ole paikallisia. Church of Englandin nettisivujen mukaan me voimme valita minkä kirkon ikinä haluamme huolimatta siitä olemmeko seurakunnan jäseniä vai emme. Ainoa asia minkä meidän tulee tehdä, on osallistua sunnuntai jumalanpalvelukseen ainakin kerran kuukaudessa puolenvuoden ajan. Puhelimeen vastannut herra kuitenkin väitti, että meillä on kamala paperisota edessä ja koko homma on aivan liian vaivalloinen, eikä meidän kannata siihen ryhtyä. Höpsis! Kirkko on 5 minuutin ajomatkan päästä juhlapaikastamme ja se jos mikä on paperisodan arvoista.


Nyt kun juhlapaikkakin on varattu, päätin päivittää blogin ilmettä. Edellinen versio ei tykännyt kuvista ja aiheutti pientä turhautumista, mutta nyt tuokin on korjattu :)

You Might Also Like

0 kommenttia