Hääaiheinen kuvahaaste

tiistaina, syyskuuta 20, 2016

 Minut tähän kävi haastamassa Hulluna häihin blogia pitävä Hile. Kiitos kaunis, tätä olikin hauska tehdä!

OHJEET:
Lisää blogiisi nämä ohjeet ja yhdeksän kuvaa teihin ja häihinne liittyen. Kuvat voivat olla omiasi - vanhoja tai uusia tai netistä lainattuja. Kuvien aiheet ovat:
1. Lempikuvasi teistä kahdesta.
2. Mitä teette mieluiten yhdessä.
3. Yhteinen lempipaikkanne.  
4. Paras lomamuistonne.  
5. Jokin häitänne varten tehty hankinta. 
6. Ajatuksesi hääsuunnittelusta.
7. Sulhasen ajatukset hääsuunnittelusta.
8. Onnistuineiden häiden salaisuus. 
9. Häidenne teema.
Haasta lopuksi kolme muuta hääbloggaajaa tekemään samoin.

Laitoin haasteet menemään eteenpäin Vaaleanpunaisten unelmien Marille sekä M & T:n Miilille :>

1. Lempikuvasi teistä kahdesta. 


Tämä koko kesä on ollut taianomainen! Me ollaan reissailtu aika paljon, tehty retkiä ja kokeiltu uusia asioita. Aluksi kun Joe mainitsi haluavansa mennä melomaan, sanoin vain joo joo, mennään vaan. Ajattelin, ettei se voi kovin hauskaa olla, eihän soutuveneelläkään soutelu ole kovin viihdyttävää. Tiesin, ettei Joe muistaisi koko asiaa, joten oli helppo sanoa joo! Joen viimeisenä lomaviikkona tuli kauhea helleaalto ja piti keksiä jotakin tekemistä. Tajusin että olemme viime aikoina tehneet niin paljon sellaisia juttuja, jotka on enemmän minua, joten ehdotin melomista. Ja voi, olihan se hauskaa! Kuva on vähän suttuinen, mutta tykkään tästä mielettömästi, sillä mielestäni tässä näkyy kuinka onnelisia me olemme yhdessä ja kuinka me tuomme toisistamme parhaat puolet esille :)


2. Mitä teette mieluiten yhdessä. 


Katsomme rikossarjoja ja murha mysteerejä. Joka ilta ennen nukkumaan menoa, Joe keittää meille lämmintä kaakaota ja katsomme yhdessä ainakin yhden jakson sohvalle käpertyneinä kissojemme kanssa. Parasta laatuaikaa ikinä!


3. Yhteinen lempipaikkanne. 


Kodin lisäksi me molemmat rakastamme Oxfordia. Se on muutaman tunnin ajomatkan päässä, mutta on silti lempikaupunkimme. Se on kaunis, täynnä historiaa ja Joe kosi minua siellä! <3


4. Paras lomamuistonne. 

 
Ensimmäinen reissumme yhdessä oli muutaman päivän roadtrip ympäri Englannin maaseutua, jolloin vierailimme eri rikossarjojen ja murha mysteeri elokuvien kuvauspaikoilla (Miss Marple, Hercule Poirot, Morse, Midsomerin Murhat, Lewis yms). Oli mielettömän hienoa löytää ne paikat ja sitten muistella, missä sarjassa ja episodissa paikka vilahti. Kävimme reissun päätteeksi myös Agatha Christien haudalla.
Englanti on niin paljon muutakin, kuin vain Lontoota ja kannustaisinkin kaikkia tekemään reissun suurkaupungin ulkopuolelle!


5. Jokin häitänne varten tehty hankinta. 


Näitähän on jo kertynyt ja lisää tulee! 6. Ajatuksesi hääsuunnittelusta. 


Olen ihan mielettömän innoissani suunnittelusta! Yritän saada mahdollisimman paljon tehtyä ennen kesää 2018, sillä tulen olemaan todella kiireinen tuona vuonna yliopisto hommien takia. Koristelujen puolesta minun mielestä enemmän on parempi. Suurin osa morsiamista FB:n hääryhmissä sanoo, että ei kukaan muista koristeluja ja että se on vain rahan hukkaa. Höpsis! Ei tietenkään kukaan kiinnitä huomiota, jos pöydässä on pari hassua kukkaa ja katossa roikkuu pari pientä pompomia. 


7. Sulhasen ajatukset hääsuunnittelusta. 


”I am happy to let you have whatever you want, I am very much enjoying the fact that I don’t need to do that much work. I really love how you have gotten into it.. Because I don’t need to put that much effort into it. Is that cheeky?” 

8. Onnistuineiden häiden salaisuus. 


Häät, jotka on suunniteltu hyvin ja jotka heijastelevat hääparin persoonia. Haluan kaikkien viihtyvän, joten meidän häissä ei nähdä vieraita/hääparia nolaavia aktiviteetteja. 


9. Häidenne teema. Tämä on vähän hankalampi, meillä ei ole teemaa mutta värit menevät uusiksi juhlapaikan seinien värien takia. Kukkia sekä valoja kuitenkin tulee ja paljon!Yritän jotenkin ujuttaa sekaan Joen tiede ja avaruusintoilua.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mä oon tykännyt ihan hurjan paljon lukea tätä hääaiheista kuvahaastetta / vastauksia, eikä sun oma tosiaan ollut poikkeus! :) Ihan mielettömän ihania kuvia oot koonnut, jotenkin tosi sympaattinen etenkin tuo ihan ensimmäinen / yhteiskuva! <3 Muutenkin kyllä kiva nähdä tätä vähän eri näkökulmasta / Iso-Britannista, on siinä jotain niin erilaista kuitenkin ihan täysin tavalliseen suomalaiseen verraten! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Ihanaa kun ihmiset on lähtenyt tähän niin hyvin mukaan. Saa jotenkin paremman kuvan hääparista ja bloggaajasta kun pääsee kurkistamaan kulissien taakse. Nämä on kuitenkin aina vähän henkilökohtaisempia postauksia kuin esim. koristeiden väsäys, pystyy ehkä tulevaisuudessa blogia lukiessa paremmin sitten samaistumaan myös kun tietää vähän taustojakin :)

      Poista