Väripaletti

maanantaina, lokakuuta 10, 2016Hääintoilu putki katkesi hetkeksi kun tietokoneeni viipyili huollossa muutaman viikon ja sen myötä suunnittelu jäi pienelle tauolle. Pinterestin ja blogien selailu ei kerta kaikkiaan vaan jaksa innostaa puhelimen välityksellä! Koneen temppuilun vuoksi ehdin touhuta ulkosalla vähän enemmän ja puutarhassa puuhastellessani tulin pohtineeksi, josko voisin käyttää tammen lehtiä pöytiin menevien kukkien kaverina tai miksei jopa itse kimpussa sekä vieheissä! Olen alun perin Pohjois-Suomesta eikä meillä harmikseni siellä tammet kasva, mutta olen aina tykännyt tammista ja niiden lehtien muodosta, puhumattakaan sympaattisista tammenterhoista! 

Rikkaruohoja riipiessäni pohdin myös, että meidän värit (Laivaston sininen, punainen, valkoinen ja harmaa) lähtevät valitettavasti vaihtoon. Ennen koneen simahtamista ehdin tutkailla edellisten juhlijoiden hääkuvia, joissa yksi hääpari oli jättänyt koristelematta, toisella parilla oli hyvin neutraalit värit ja kolmannella väriteemana oli ilmeisesti beige sekä turkoosin sininen. Niitä katsellessani tajusin, ettei meidän värit sovi millään juhlapaikan kanssa yhteen eikä tila ole lainkaan juhlava, jos sen jättää koristeitta. Alkuperäinen väriteemamme ei ollut meille hirveän tärkeä, en ollut myöskään ehtinyt hankkia mitään väriteeman mukaista tilpehööriä, joten värien vaihto ei oikeastaan harmita. Ainoa minkä ehdin suunnitella alun perin sinisenä oli kutsut, mutta nekin voi helposti vaihtaa. Eli no hätä! 

Meidän uusi väriteemamme on metsän vihreä, luonnonvalkoinen, musta sekä harmaa. Tilassa on ennestään varsin hallitsevat värit seinissä, vihreä sekä valkea ja lakattu puu, enkä aio lähteä niitä vastaan sotimaan. Saamme tilavuokran mukana mustat tuolit enkä aio laittaa rahaa niiden huputtamiseen. Niissä on soikeat selkänojat, joiden puolesta pitänee harrastaa jonkin sorttista ongelman ratkaisua, jotta niihin saisin sidottua pitsirusetit. Se ei onneksi ole ihan tämän päivän päänsärky! En ole vielä varma käytämmekö puuta tahi juuttikangasta/lankaa koristeissa, mutta värin puolesta nekin vielä menisi. Kaikki värimme siis löytyvät jo tilasta ja tuon niitä mukaan vielä eri sävyissä koristeissa sekä kukissa, joten toivottavasti kukaan ei tule kärsimään silmäsyövästä riitelevien värien takia ainakaan. 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihan mahtava juttu, ettette oo olleet vielä ajatuksen tasolla niin "kiinni" teidän teemaväreissä, etteikö niitä olis voinut vielä muuttaa! :) Mä varmaan saisin slaagin, jos joku käskisi mun luopua keltaisesta... Heh!

  Entistä parempi kyllä sekin, että värien kanssa ei tarvitse riidellä juhlatilan jo valmiiden värien kanssa. Mulla on pieni paniikki jo senkin takia päällä, että meidän juhlatilassa ei varsinaisesti ole hirveästi väriä - tosin, ei siellä paljoa ikkunoitakaan ole... :-D Meidän olisi tarkoitus siis juhlia vanhan navetan vintillä, mutta katsotaan, katsotaan.

  Kaikkiaan kyllä mun mielestä tosi toimivan oloiset värit teille on tulossa! :) Sellaiset myös, joita pystyy helposti varmasti myös hyödyntämään myöhemmin. Meillä ei esimerkiksi kotona ihan kauheasti tätä keltaista näy, joten kaikki menee kyllä ehdottomasti kiertoon sitten hääjuhlan jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki hieman harmittaa tuo laivastonsinisen jättämien pois kun ehdin pinterest tauluni täyttää ihanilla sinisillä hääunelmilla. Anopin kanssa keskustelin meidän uusista väreistä ja se tuntui olevan ehkä hitusen närkästynyt värien vaihdosta, en tiedä oliko se jo ehtinyt jotakin ostaa tai jostakin haaveilla!

   Poista