Toiset englantilaiset häämessut

maanantaina, lokakuuta 24, 2016..Ja samalla viimeiset tälle vuodelle! Joen työkaveri vinkkasi pienistä häämessuista jotka järjestettiin läheisellä maalaiskartanolla, Oxnead Hallissa, ja Joe kysyi haluaisinko lähteä sinne. Totta kai! Paikka oli ihan mielettömän kaunis ja muistelisin, että olen joskus aiemmin heidän sivuille eksynyt, sillä paikan pystyi vuokramaan häitä varten (Ei tosin pikku rahalla, minimi 15,000-20,000£!!). Kartanon ympärillä oli kaunis puutarha ja sen halki virtasi pieni joki, jossa uiskenteli joutsen pariskunta lapsineen.


 

Vierailijoille oli tarjolla kuohuviiniä ja saimme myös ilmaiset Norfolk Brides häälehdet mukaan, mikä oli todella mieluinen yllätys (Häälehdet maksavat maltaita täällä!). Messut itsessään olivat pieni pettymys, paikalla ei ollut yhtäkään catering firmaa eikä miesten pukuja ollut lainkaan esillä. Ehkä eniten minua harmitti juuri tuo kun catering firmat oli meidän numero 1, joihin oli tarkoitus tällä reissulla tutustua. Veikkaisin, ettei näitä firmoja paikalle saapunut olleskaan, kun kartanoa vuokratessa ei saisi ulkopuolista pitopalvelua käyttää laisinkaan. Pukujen puuttumisesta Joe sanoi ettei häntä itseään ollenkaan haitannut, sillä hän haluaa ihan rauhassa mennä liikkeeseen ja siellä katsella, messuilla kun on aina kaikki kalleimmat puvut esillä ja se vain ahdistaa enemmän kuin auttaa inspiroitumaan.

Muutamia hääpukuja löytyi toki, kukkakuosia, tylliä ja ihania helmikirjailuja upeine selkämyksineen!


Muutama tyylikäs mother of the bride asu kokonaisuus ja hattu löytyi. Edelleenkin liian pramea minun äidilleni!Somistukset olivat tosi korkea laatuisia näillä messuilla ja ehkä jopa parasta antia. Ihastuin totaalisesti pieniin tuoleissa roikkuviin Mr & Mrs kyltteihin, taidan meillekkin askarrella jotain tuon tyylistä! Myös tuo nauha + valo viritelmä oli varsin loistava keksintö ja helppo tehdä itse, se kävisi hyvin esim. photo boothin taustaksi. Ison LOVE tekstin sai vuokrattua 200£ (225e) per päivä.
 
Paikalla oli yksi erikoisuus.. Nimittäin mobile bar, hevostraileri, jossa oli sisällä toimiva mini keittiö/baari. Kaikkea ne keksiikin!


 


 

 

Vaivaiset 634 päivää enää meidän häihin! :D

You Might Also Like

0 kommenttia