Ensimmäiset englantilaiset häämessut takana

maanantaina, lokakuuta 17, 2016

Jahas, tulipa käytyä viikonloppuna Joen, anopin ja hänen miehensä kanssa Milton Keynesin häämessuilla! Meidän ihka ekat messut, iiks! Odotin kamalaa tungosta ja olin varautunut ottamaan kyynärpää iskuja vastaan, mutta messut olikin todella hyvin järjestetty tilojen puolesta ja säästyin mustelmilta! Yllättävän vähän oli floristeja paikalla ja Joe huomautti ettei tainnut nähdä yhtäkään catering firmaa, hotelleja ja muita hää paikkoja kyllä oli senkin edestä. Muutaman boothin edessä oli tungosta, mutta sain aikalailla rauhassa katsella ja poristua kojujen omistajien kanssa. Ehkä erikoisin boothi mitä löytyi oli burleski tankotanssi koju, jonka omistaja oli pukeutunut mielettömän hienoon asuun, kuva tosin jäi ottamatta. Mitään en nyt messuilta ostanut, mutta muutaman idean sain kuitenkin. Harmikseni en oikein osannut keskittyä ja ottaa kuvia kaikista ihanuuksista ja ihmeistä, anopin kanssa tuli niin paljon höpötettyä ja säntäiltyä että kameran käyttö meinasi unohtua. Jospa näistä nyt jotakin  iloa jollekin kuitenkin olisi!

Miesten pukuja oli vähänlaisesti, mutta se taitaakin olla aina asianlaita häämessuilla. Muutama pienempi koju ja yksi todella iso booth oli niille omistettu ja sen isoimman omistaja ehkä vähän turhankin innokkaasti tuli meitä palvelemaan. Tosin sen keskustelun perusteella Joe pohti josko hän sittenkin vain vuokraisi pukunsa (120£ eli 132e), hinnat oli aika kovia jos omaksi olisi ostanut räätälöidyn version (400£ eli 442e).Esillä olevat hääpuvut olivat todella yksityiskohtaisia niin helmikirjailujen kuin pitsienkin puolesta, useimmissa oli mitä kaunein selkämys. Ilmeisesti ensi kesän hitti? Kävin myös hiplaamassa 3500£ (3 800e) arvoista pukua, en ole ikinä nähnyt saati koskettanut yhtä kallista vaatekappaletta!Hatut kuuluvat oleellisesti englantilaisiin häihin ja niille löytyi muutama oma boothi. Anoppini kokeili erilaisia todella näyttäviä hattuja, yhdessä oli massiivisia fasaanin sulkia! Hän kysyi minkälaisen hatun minun äitini aikoo laittaa, yritin ympäripyöreästi jotakin sopeltaa vastaukseksi. Myöhemmin äitiltä asiaa udellessani hän sanoi harkitsevansa asiaa, ehkä jotain skandinaavista designia mutta ei mitään englannin hömpötyksiä sulkineen ja tilpehööreineen.
Joko me kävelimme ympäriinsä niin syventyneinä juoruiluun ja menimme kaikkien hääkimppujen ohitse tai niitä ei ollut esillä ollenkaan. Veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa!Kakkukuvia räpsiessäni Joe tuli supisemaan että nyt pitää lopettaa, näitä ei saa kuvata! En edes hoksannut kieltokylttejä vaikka ne oli näkyvissä joka kakun välissä! Olin niin lumoutunut tuosta alemman kuvan lintuhäkkikakusta!
Täällä karkkibaari on vähän erikoisemmin järjestetty, useimmiten karkkibuffet tarjoillaan tuollaisesta söpöstä kärrystä ja mini maailmanpyörästä. Paikalla oli myös massiivisen suklaasuihkulähteen, hattara ja popcorn kärryjen vuokraajia! Vieraslahjaksi pystyi myös hankkimaan suklaapyramidin, siitä oli jo joku ehtinyt oman suklaapalleron ottaakkin mukaansa. En hoksannut ottaa kuvaa, mutta 250£ (277e) sai myös varsin tyyriin karkkishotti pyramidin. Hintaa jäin kauhistelemaan kun se tosiaan oli pyramidi joka oli koottu muovisista pienistä shottilaseista, joissa oli jotakin perus skittlessejä. En ehkä itse maksaisi noin paljoa.
Messuilta ehkä parhaiten jäi mieleen koristeet, erityisesti tuoleihin tulevat rusetit. Ihan mielettömän hienoja ideoita!
You Might Also Like

0 kommenttia