Kakkua, kutsujen suunnittelua ja muuta pientä

lauantaina, helmikuuta 25, 2017

Joulun vietimme Suomessa äitini luona ja pikku siskoni teki ensimmäisen koe version hääkakustamme. Oli ehkä parasta kakkua mitä olen ikinä syönyt, mutta olihan se myös todella makeaa! Pohjana amerikkalainen tumma suklaa brownie, suklaa mousse kerros, vadelma mousse kerros, valkosuklaa mousse kerros, päällä sulatettua geisha + tummaa suklaata ja vadelmia. Brownie pohja oli aika kova leikata, joten siskoni aikoi tehdä erilaisia versioita ja kokeilla josko siitä saisi tukevan, mutta vähän vähemmän makean.
Nyt on muutama hiljainen viikko yliopistolla menossa ja olenkin voinut keskittyä taas enemmän häihin. Muutama asia on tullut hoidettua pois listalta: Kävin varaamassa itselleni meikin ja hiusten laiton läheiseltä kampaamolta, aluksi ajattelin että olisipa mukava jos he tulisivat meille kotiin, mutta ehkä mieluummin menen sinne laitettavaksi kuin ahtaudumme kaikki tänne meidän pikkuiseen kömmöön. Kampaamo on kuitenkin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, joten sinne meno ei tuota ongelmaa (Ellei sada. Iiks!)

Pistin myös jälleen kerran tarjous pyynnön cateringille: Catering tuottaa hieman päänvaivaa, sillä äitini tekisi ruuat ja osa catering firmoista ei suostu tekemään keikkaa jos ruuat eivät ole heidän oma tekemiään. Mikä on tietenkin ihan ymmärrettävää, jos jokin menee pieleen niin vieraat tietenkin olettavat sen olevan catering firman syy. Kysyin myös yhtä luokkakaveria alustavasti keittiötä hoitamaan, jos mikään firma ei ota tuota keikkaa. Olemme nyt sen verran jo menusta puhuneet, että sillä aikaa kun olemme kuvattavana, vieraille tarjottaisiin mini pitsoja (Iskän reseptillä <3), pääruokana olisi potut, kermakastike ja kylmänä tarjottava porsaan file, salaatit ja leipää sekä leivän päälliset. Kahvien kanssa kakkua, en vielä ole ehtinyt pikkuleipiä tai mitään muuta miettiä sen kummemmin. Tällä menulla kaikki muu paitsi potut ja kastike voidaan valmistaa etukäteen, joten keittiössä ei pitäisi tulla mitään ongelmia juhlan aikana.

Olen myös hahmotellut kutsujen kansikuvaa ja eilen sain yhden version valmiiksi. Pohdin pitkään minkälaisen piirroksen haluaisin tehdä ja kyselin Joelta ideoita. Joe ei halunnut pelkästään tylsiä kukkia tai ällölöllöä rakkaus runoa kanneksi, joten rupesin piirtämään Oxfordin kasvitieteellistä puutarhaa, jossa Joe minua kosikin viime kesänä. Sain ujutettua meidän kissat mukaan piirrokseen ja olen sen vuoksi ihan ekstra täpinöissäni!


Tälle viikonlopulle työn alla olisi tarkoitus käydä pankissa aukaisemassa häätili sekä viedä Joe kokeilemaan pukuja. Löysin Next:ltä todella hyvännäköisen 110£ (Noin 130e) setin, johon kuului puvun takki, housut sekä liivin, joten Joen alkuperäinen suunnitelma vuokraamisesta ei taida tulla toteen sillä tämä on paljon halvempi vaihtoehto.

You Might Also Like

0 kommenttia