Hissun kissun

torstaina, helmikuuta 02, 2017



Hää-rintamalla ei ole tapahtunut oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista sitten marraskuisen hääpuvun oston ja tänään siskoni pommittikin minua liudalla kysymyksiä: Mitenkäs se sormus? Entäs askartelut? Kutsut? Hiukset? Kynnet?! Ilmeisesti hiljaiseloni häiden suhteen on aiheuttanut koto-Suomessa levottomuutta, kun koko syksy meni häistä intoillessa (Ehkä meni jopa vähän överiksi paikoin!) ja sitten siihen tuli täysi stoppi. Yliopisto kiireiden vuoksi hää hommat eivät ole edenneet (Jos ei lasketa istumajärjestyksen mallailua joinain öinä, kun uni ei millään tule ja on pakko pientä stressiä itselle aiheuttaa), mutta ajattelin seuraavan varaus rykelmän (Catering yms) tehdä 17 päivän jälkeen, kun suurimmat koulutyöt on taputeltu ja minulla on viikon hengähdystauko ennen seuraavaan jakson alkamista.

Sen verran mainittakoon, että olen tehnyt hinta vertailua ja katsellut valmiiksi jo salongin hiuksia ja meikkiä varten. Sormus asiaa ääneen pohtiessani Joe ilmoitti haluavansa Taru sormusten herrasta tyylisen sormuksen ja kieltäytyi samaan hengen vetoon asiasta keskustelemisen jos aikomuksenani olisi hänen mielensä muuttaminen. Oo-koo. Että sellainen sulhozilla täällä. Olemme myös aloittaneet joulukuussa prosessin kirkon varausta varten ja tähän Englannissa kuuluu kuukausittainen sunnuntai jumalanpalveluksessa käynti vähintään 6 kuukauden ajan, koska meidät (toivottavasti!) vihitään Hicklingin kirkossa jonka seurakuntaan emme kuulu. Toukokuun puolella saamme esittää virallisen toiveen vihkimis päivän puolesta, joten vielä tässä vaiheessa ei ole edes varmaa saammeko haluamamme päivän häitämme varten, saati sen suostuvatko he toimittamaan koko seremonian! He olivat aika nihkeitä asian suhteen, joten käynemme kirkossa näillä näkyvin häihimme asti, ihan vain varmuuden vuoksi. Koko asia tuntuu hassulle, sillä meistä kumpikaan ei ole sen kummemmin uskovainen: minä tyypillinen rippikoulun käynyt suomalais-luterilainen, joka hyvin harvoin kirkossa käy ja jos käynkin, en kyllä ikinä virsiä laula. Joe on tieteilijä henkeen ja vereen eikä sen kummemmin usko ylempiin voimiin, muuten kuin siihen että jos häät pidetään, niin ne ovat kirkkohäät eikä mitkään muut! 

Jonkin verran tavaroiden hamstrailua on ohessa tullut vaivihkaa tehtyä ja varmaan jossain vaiheessa yritän näistä ihanuuksista tehdä postauksen. Löysin muun muassa iki-ihanan LOVE led valo kyltin ja nuolen, His & Hers mukit sekä pieniä liitutauluja jotka tulevat toimittamaan pöytänumeroiden virkaa. Toivoimme joululahjaksi Ikean lahjakortteja hää hömpötystä varten ja sinne pitäisikin jossain vaiheessa sitten suunnata.

You Might Also Like

0 kommenttia