Suit up!

perjantaina, maaliskuuta 10, 2017

Tyypilliseen miehiseen tyyliin, Joe ei kamalasti välitä shoppailusta ja ennen kaupungille lähtöä pyysinkin häntä olemaan kärsivällinen, sillä puvun etsimisessä voisi mennä aikaa kun pakkohan niitä on sovittaa päälle. Olin kuitenkin aiemmin jo vähän selaillut Next:n tarjontaa pukujen osalta ja valikoin muutaman puvun etukäteen helpottaakseni operaatiota (Jos ymmärsin oikein, Next:ltä voi vaivattomasti tilata vaatteita myös Suomeen). Liikkeeseen päästessämme esittelin Joelle muutamia vaihtoehtoja, joista hän valitsi harmaan sekä sinisen puvun.


Molemmat olimme sitä mieltä, että jos ostamme 3 osaisen puvun tulisi liivin näkyä takin ollessa kiinni.


Sininen puku oli minun lempparini ja mielestäni se sopi Joelle erinomaisen hyvin. Harmaa tähän verrattuna oli arkisen oloinen ja mielestäni sininen on jotenkin juhlavampi. Olin ajatellut pyytää Joeta myös sovittamaan tumman sinistä pukua näiden kahden lisäksi, mutta kun kysyin Joelta osaako hän kuvitella menevänsä tässä puvussa naimisiin, hän sanoi että tästä tuli se "I said yes to the dress" fiilis. Tämä saattoi johtua myös siitä, että olimme olleet pukukopissa jo tunnin ja Joen shoppailu mittari alkoi olla täynnä, joten päätin armahtaa hänet ja suuntasimme kotiin.

Sinisessä puvussa pyöriessään Joe myös tuli pohtineeksi, että tämän puvun kanssa ruskeat kengät näyttäisi todella hyvälle. Olin jo aiemmin viime vuoden puolella varovasti tiedustellut mitä hän sanoisi ruskeista kengistä ja silloin vastaus oli ehdoton ei. Mirrin pidosta silloin tuli vastaukseksi vain jaa, en tiedä. Mutta niin se vain myös rusetti lähti mukaan, ostimme samanlaisen myös bestmanille ja näillä näkymin myös isäpuoleni ja siskon poika haluaa samanlaiset. Rusetin värimaailma ei vastaa meidän teemavärejämme lainkaan, mutta en usko että sillä on mitään väliä.Mutta hei, nyt meillä molemmilla on puvut ja molemmat oli aikamoisia löytöjä hintojen puolesta! Joen 3 osainen puku maksoi 110£ eli noin 130e, rusetti maksoi 8£ eli noin 10e. Valkoinen kauluspaita löytyy jo ja kengät sekä taskuliina pitäisi vielä etsiä. Meillä alkaa olla jo suurinosa isommista jutuista jo valmiina, iiks!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Looking good! Ja ehdottomasti ruskeat kengät sinisen puvun kaveriksi!

    VastaaPoista